Koirankoulutus - kokenutta valmennusta koirallesi

Ilmoittautuminen koulutukseen tai tapahtumaan tapahtuu varaamalla paikka osoitteesta koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen ilmoittautuminen vahvistetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Nartun juoksuaika ei ole este osallistumiselle, kunhan nartulla on housut jalassa. Otathan huomioon myös muut kurssilaiset, etkä päästä koiraasi muiden koirien luokse.

Ilmoittaudu yksilölliseen valmennukseen koirasi kanssa:

Onko teillä pulmia koiranne arkikäyttäytymisessä tai vaikkapa tottelevaisuusliikkeissä kokeita ajatellen? Eikö kokeista tule millään tulosta vaikka treeneissä kyllä osaa? Kaikkiin pulmatilanteisiin sopii yksilöllinen valmennus, jossa pääsemme harjoittelemaan juuri teille tärkeitä ja tarpeellisia harjoituksia ihan kaikessa rauhassa.

Ilmoittautuminen yksilölliseen valmennukseen tapahtuu siten, että ensin varaat valmennuksen ajankohdan sekä aiheen sähköpostilla koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen voit vahvistaa valmennuksen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Koulutuspaikkakuntina ovat pääsääntöisesti Parola, mutta muuallakin erikseen sovittaessa. Talvikaudella koulutukset järjestetään omassa koulutushallissa Parolassa Merventie 58. 

Huomioithan, että kursseille ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssimaksun voi saada tapauskohtaisesti takaisin osittain tai kokonaan, vain eläinlääkärin todistuksella. Voit kuitenkin halutessasi myydä käyttämättä jäävän kurssikertasi jollekin toiselle. Voit ilmoittaa myös vapaana olevasta paikasta, Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutukset Facebook-sivuilla tai voit pyytää tarvittaessa meiltä apua vapaana olevan kurssipaikan ilmoittamisessa.

 • Nose Work -koulutukset
  Kaikki Nose Work-kurssimme ovat täynnä. Tiedustele sähköpostilla mahdollisuutta osallistua jatkossa tai yksittäisille koulutuskerroille!
  Lue lisää
 • Perustottelevaisuuskurssi torstaisin 4.2 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat 4.2, 11.2, 18.2 ja 25.2 klo: 18.00-19.00. Kurssilla harjoittellaan tottelevaisuuden perusasioita aivan alusta alkaen. Kurssilla harjoitellaan koiran motivointia, seuraamisen alkeita, luoksetuloa, ohitustilanteita ym. perustaitoja. Kurssi toteutetaan tilavassa koulutushallissa, jote..
  Lue lisää
 • Rallytokokurssi osaavat tiistaisin 2.2 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat 2.2, 9.2, 16.2 ja 23.2 klo: 19.00-20.00 Kurssilla harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä koeratoja. Se sopii jo hieman harrastaneille tai kilpaileville koirakoille. Harjoituksia tehdään sekä yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa että yksitellen ratasuoritusten omaisesti. Kurssi tote..
  Lue lisää
 • Pentukurssi torstaisin 4.2 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat 4.2, 11.2, 18.2 ja 25.2 klo: 17.00-18.00 Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille. Pennuille opetetaan tottelevaisuuden perusteita sekä tärkeitä arkielämän taitoja mm.muiden koirien ohituksia mukavien tehtävien avulla. Pennut oppivat ällistyttävän nopeasti ja yhdessä ..
  Lue lisää
 • Rallytokokurssi aloittelevat tiistaisin 2.2 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat 2.2, 9.2, 16.2 ja 23.2 klo: 18.00-19.00 Rallytokossa yhdistyy mm.tottelevaisuuden, agilityn ja ennen kaikkea hauskan yhdessä tekemisen meininki! Tavoitteena on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö ja hyvän keskinäisen kontaktin luominen. Kurssilla tutustutaan pääosin rallytokon ..
  Lue lisää
 • Agilitykurssi perjantaisin 5.2 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat perjantai 5.2, 12.2, 19.2 ja 26.2 klo: 16.30-18.00 - sopii koirakoille, joilla ei aikaisempaa agilitytaustaa tai hyvin vähän taustaa - opetetaan koiraa itsenäiseen tekemiseen - harjoitellaan yksittäisiä esteitä ja pieniä ratoja koirakkoa osaamisen mukaan - ohjauskuvioiden..
  Lue lisää

 

Seuraa Facebookissa

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

 

 040 555 8878
 info@koirahoitola.fi

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.