Löytöeläimet

Meillä on sopimus Hattulan sekä Janakkalan kuntien kanssa löytökoirien ja –kissojen vastaanotosta.

Eläinsuojelulaki velvoittaa kaupungit ja kunnat järjestämään tilapäisen hoidon irrallaan tavatuille koirille ja kissoille. Lakisääteinen vähimmäissäilytysaika on 15 vuorokautta. Tänä aikana omistajalla on oikeus lunastaa eläin itselleen hoitokuluja ja mahdollisia kuljetuskuluja vastaan. Mikäli eläin ei löydä omaan kotiinsa, 15 vuorokauden jälkeen eläimelle voidaan etsiä uusi koti tai se voidaan lopettaa.

Pyrimme löytämään eläimelle sen oman kodin. Jos näin ei käy, yritämme löytää eläimelle uuden rakastavan kodin.

Eläinten vastaanotto ja luovutus

Hoitolan aukioloaikoina 8.00-14.00 ja 18.00-20.00. Hätätapauksissa myös muina aikoina. Soitathan aina etukäteen tulostasi.

Ilmoitathan kadonneen lemmikkisi meille, niin osaamme ottaa yhteyttä mikäli se tuodaan meille tai saamme siitä havaintoja. Koirista katoamisilmoitukset puhelimitse 040 555 8878 ja kissoista sähköpostin kautta info@koirahoitola.fi Voit laittaa yhden kuvan liitteeksi. Muistathan ilmoittaa meille myös kun lemmikkisi on löytynyt! Säilytämme kadonneet -ilmoituksia kuukauden ajan, muistathan tarvittaessa uusia ilmoituksen.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut antamaan hyvän kodin hylätylle eläimelle. Kissoista perimme n.200€ lunastusmaksun. Kissat luovutetaan leikattuina, madotettuina, FIV/FeLV-testattuina, rokotettuina ja sirutettuina. Koirien hinta tapauskohtainen.

Facebook

Päivitämme Facebook -sivullemme talteenotetut eläimet viimeistään vuorokauden sisällä.

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.