Koirankoulutus - kokenutta valmennusta koirallesi

Ilmoittautuminen koulutukseen tai tapahtumaan tapahtuu varaamalla paikka osoitteesta koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen ilmoittautuminen vahvistetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Nartun juoksuaika ei ole este osallistumiselle, kunhan nartulla on housut jalassa. Otathan huomioon myös muut kurssilaiset, etkä päästä koiraasi muiden koirien luokse.

Ilmoittaudu yksilölliseen valmennukseen koirasi kanssa:

Onko teillä pulmia koiranne arkikäyttäytymisessä tai vaikkapa tottelevaisuusliikkeissä kokeita ajatellen? Eikö kokeista tule millään tulosta vaikka treeneissä kyllä osaa? Kaikkiin pulmatilanteisiin sopii yksilöllinen valmennus, jossa pääsemme harjoittelemaan juuri teille tärkeitä ja tarpeellisia harjoituksia ihan kaikessa rauhassa.

Ilmoittautuminen yksilölliseen valmennukseen tapahtuu siten, että ensin varaat valmennuksen ajankohdan sekä aiheen sähköpostilla koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen voit vahvistaa valmennuksen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Koulutuspaikka Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutushalli Hämeenlinnassa Hämeensaarentie 4.

Huomioithan, että kursseille ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssimaksun voi saada tapauskohtaisesti takaisin osittain tai kokonaan, vain eläinlääkärin todistuksella. Voit kuitenkin halutessasi myydä käyttämättä jäävän kurssikertasi jollekin toiselle. Voit ilmoittaa myös vapaana olevasta paikasta, Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutukset Facebook-sivuilla tai voit pyytää tarvittaessa meiltä apua vapaana olevan kurssipaikan ilmoittamisessa.

 • Rallytokokurssit täynnä
  Mikäli rallytoko kiinnostaa, laita sähköpostia. Jos riittävästi tulijoita, voidaan perustaa uusi ryhmä!
  Lue lisää
 • Pentukurssi keskiviikkoisin 11.1 alkaen 5 kertaa
  Koulutuskerrat 11.1, 18.1, 25.1,1.2 ja 8.2 klo: 19.00-20.00 Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille. Pennuille opetetaan tottelevaisuuden perusteita sekä tärkeitä arkielämän taitoja mm.muiden koirien ohituksia mukavien tehtävien avulla. Pennut oppivat ällistyttävän nopeasti ja yhde..
  Lue lisää
 • Näyttelykoulutus torstaisin 18.00-19.00
  Näyttelykoulutus Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutushallissa osoitteessa Hämeensaarentie 4 Hämeenlinna torstaisin klo: 18.00-19.00 Ei ennakkoilmoittautumista! Kouluttaja Päivi Lindstedt, erityisopettaja Perheeseeni on kuulunut aina useampikin koira, joiden kanssa on harrastettu näy..
  Lue lisää
 • Nose Work -koulutukset
  Kaikki Nose Work-kurssimme ovat täynnä. Tiedustele sähköpostilla mahdollisuutta osallistua jatkossa tai yksittäisille koulutuskerroille! Voit tilata Nose Work koulutusta myös yhdistyksille!
  Lue lisää
 • Nose Work alkeiskurssi 4.2 alkaen klo:10.00-11.00 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat 4.2, 11.2, 18.2 sekä 25.2 klo: 10.00-11.00. Tutustumista Nose Workin alkeisiin. Kouluttajana Anne Juslin. Kurssimaksu 95 €.
  Lue lisää

 

Seuraa Facebookissa

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.