Kouluttajat

Anne Juslin

Olen Anne Juslin Hämeenlinnasta.  Ensimmäiset omat koirani olivat saksanpaimenkoiria, joilla kilpailin palveluskoirien jälki- ja viestikokeissa.
Nykyään kotona on kaksi bordercollieta. SM-kokeista meillä on kolme mitalia. 
Olen kouluttanut eri kerhoissa PK-tottista, tokoa ja maastolajeja useamman vuosikymmenen ajan. Tämä on minulle rakas harrastus ja elämäntapa. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

 

Anu Rantala

Olen Rantalan Anu ja koirat & koiraharrastus kaikessa monimuotoisuudessaan ovat kuuluneet elämääni vuodesta 1990 jolloin sain ensimmäisen oman koirani,belgianpaimenkoira Oonan. Sen jälkeen minulla on ollut harrastuskavereina 4 bordercollieta, kk mäyräkoira,lancashiren karjakoira sekä cavalierkingcharlesinspanieli.

Tällä hetkellä meillä kotona asustavat bordercolliet Ilo ja Uni sekä cavalier Lempi. Ilo kilpailee agilityssä 2-luokassa, tokossa avoimessa luokassa, rallytokossa mestariluokassa sekä on näyttelyistä Suomen Muotovalio. Uni kilpailee tokossa avoimessa luokassa ja rallytokossa mestariluokassa. Lempi on myös Suomen muotovalio ja viettää nykyään ansaittuja eläkepäiviä.

 

 

Päivi Lindstedt

 

Päivi vetää näyttelytreenejä. 

Perheeseeni on kuulunut aina useampikin koira, joiden kanssa on harrastettu näyttelyitä ja tokoakin joskus. Olen toiminut Etelä-Hämeen kennelpiirin aluekouluttajana ja tehnyt Hämeenlinnan koiranäyttelyitä, toimien näyttelyn sihteerinä. Nykyisin harrastan omien koirieni kanssa satunaisesti näyttelyitä ja toimin muutaman kerran vuodessa mätsäreissä tuomarina. Olen toiminut tokokouluttajana ja näyttelykoulutuksissa ohjaajana.

 

 

 


 

Seuraa Facebookissa

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.