Kouluttajat

Anne Juslin

Olen Anne Juslin Hämeenlinnasta.  Ensimmäiset omat koirani olivat saksanpaimenkoiria, joilla kilpailin palveluskoirien jälki- ja viestikokeissa.
Nykyään kotona on kolme bordercollieta. 12-vuotias Vinka on kolmoiskäyttövalio (jälki, haku ja etsintä). SM-kokeista meillä on kolme mitalia. Vuonna 2011 oltiin jäljillä SM8 ja voitettiin joukkuepronssia. Vuonna 2012 ja 2015  saatiin etsintäkokeessa SM-hopeaa.
Ollaan myös tokoiltu ja Vinka on pohjoismaiden tottelevaisuusvalio.
Toinen bordercollieni on 6-vuotias JAS (JK3, FH1)  jonka kanssa kisataan voittajaluokan jäljillä sekä erikoisjäljellä. Tokossa saadaan kisata ylemmässä luokassa.
Nuorin koirani on alle vuoden ikänen rasavilli RAF.
Olen kouluttanut eri kerhoissa PK-tottista, tokoa ja maastolajeja useamman vuosikymmenen ajan. Tämä on minulle rakas harrastus ja elämäntapa. Tervetuloa mukaa

 

 

 

 

 

 

Anu Rantala

Olen Rantalan Anu ja koirat & koiraharrastus kaikessa monimuotoisuudessaan ovat kuuluneet elämääni vuodesta 1990 jolloin sain ensimmäisen oman koirani,belgianpaimenkoira Oonan. Sen jälkeen minulla on ollut harrastuskavereina 4 bordercollieta, kk mäyräkoira,lancashiren karjakoira sekä cavalierkingcharlesinspanieli.

Tällä hetkellä meillä kotona asustavat bordercolliet Ilo ja Uni sekä cavalier Lempi. Ilo kilpailee agilityssä 2-luokassa, tokossa avoimessa luokassa, rallytokossa mestariluokassa sekä on näyttelyistä Suomen Muotovalio. Uni kilpailee tokossa avoimessa luokassa ja rallytokossa mestariluokassa. Lempi on myös Suomen muotovalio ja viettää nykyään ansaittuja eläkepäiviä.

 

 

 

 

 

 

 


 

Seuraa Facebookissa

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.