Koirankoulutus - kokenutta valmennusta koirallesi

Ilmoittautuminen koulutukseen tai tapahtumaan tapahtuu varaamalla paikka osoitteesta koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen ilmoittautuminen vahvistetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Nartun juoksuaika ei ole este osallistumiselle, kunhan nartulla on housut jalassa. Otathan huomioon myös muut kurssilaiset, etkä päästä koiraasi muiden koirien luokse.

Ilmoittaudu yksilölliseen valmennukseen koirasi kanssa:

Onko teillä pulmia koiranne arkikäyttäytymisessä tai vaikkapa tottelevaisuusliikkeissä kokeita ajatellen? Eikö kokeista tule millään tulosta vaikka treeneissä kyllä osaa? Kaikkiin pulmatilanteisiin sopii yksilöllinen valmennus, jossa pääsemme harjoittelemaan juuri teille tärkeitä ja tarpeellisia harjoituksia ihan kaikessa rauhassa.

Ilmoittautuminen yksilölliseen valmennukseen tapahtuu siten, että ensin varaat valmennuksen ajankohdan sekä aiheen sähköpostilla koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen voit vahvistaa valmennuksen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Koulutuspaikkakuntina ovat pääsääntöisesti Parola, mutta muuallakin erikseen sovittaessa. Talvikaudella koulutukset järjestetään omassa koulutushallissa Parolassa Merventie 58. Kesäisin eläinhoitolan pihassa koulutuskentällä.

Huomioithan, että kursseille ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssimaksun voi saada tapauskohtaisesti takaisin osittain tai kokonaan, vain eläinlääkärin todistuksella. Voit kuitenkin halutessasi myydä käyttämättä jäävän kurssikertasi jollekin toiselle. Voit ilmoittaa myös vapaana olevasta paikasta, Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutukset Facebook-sivuilla tai voit pyytää tarvittaessa meiltä apua vapaana olevan kurssipaikan ilmoittamisessa.

 • Lintukoiran perustaidot -kurssi

  Lintukoiran perustaidot -kurssi on suunnattu erityisesti noutaville lintukoirille. Kurssilla opitaan noutajan perustaitoja

  kurdsi toteutuu, jos ryhmään saada tarvittava määrä osallistujia. Ilmoita halukkuutesi sähköpostilla koulutus@koirahoitola.fi

  Kurssi on tarkoitettu  kaikenikäisille koirakoille. Kurssille ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneille on tervetulleita myös ne koirat, jotka ovat saaneet vähän tai ei ollenkaan koulutusta noutavan koiran perustaitoihin. Kurssi sopii myös aloitteleville tai epävarmoille ohjaajille. Edistyneemmille koirakoille tehdään harjoituksia tasoon suhteutettuna.

  Kurssilla kaiken perustana toimii koiran ja ohjaajan iloinen yhteistyö, joita tarvitaan oli  kyseessä sitten noutajien metsästyskilpailut, metsästys tai hyvää mieltä tuottava yhteinen harrastus. Koulutus perustuu palkkioiden käyttöön ja koiran motivointiin positiivisen vahvistamisen keinoin.

  Kurssilla opetellaan mm. seuraavia asioita

  • kontakti, rauhoittuminen ja maltti, vierellä kulkeminen
  • Pilli, paikallaolo ja luoksetulo
  • Noudon alkeet
  • eteenlähettämisen alkeet 

  Kesällä tulossa myöhemmin jatkokurssi, jossa pureudutaan lisää seuraavien aihekokonaisuuksien alkeisiin: suunnat, haku, markkeeraus ja vesityöskentely

  Harjoitukset suoritetaan dummyillä. Kurssi maksu 100€, kurssille otetaan maksimissaan 5 koirakkoa. Kouluttajana Mia Kuningas.

    Takaisin

 

Seuraa Facebookissa

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.