Koirankoulutus - kokenutta valmennusta koirallesi

Ilmoittautuminen koulutukseen tai tapahtumaan tapahtuu varaamalla paikka osoitteesta koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen ilmoittautuminen vahvistetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Nartun juoksuaika ei ole este osallistumiselle, kunhan nartulla on housut jalassa. Otathan huomioon myös muut kurssilaiset, etkä päästä koiraasi muiden koirien luokse.

Ilmoittaudu yksilölliseen valmennukseen koirasi kanssa:

Onko teillä pulmia koiranne arkikäyttäytymisessä tai vaikkapa tottelevaisuusliikkeissä kokeita ajatellen? Eikö kokeista tule millään tulosta vaikka treeneissä kyllä osaa? Kaikkiin pulmatilanteisiin sopii yksilöllinen valmennus, jossa pääsemme harjoittelemaan juuri teille tärkeitä ja tarpeellisia harjoituksia ihan kaikessa rauhassa.

Ilmoittautuminen yksilölliseen valmennukseen tapahtuu siten, että ensin varaat valmennuksen ajankohdan sekä aiheen sähköpostilla koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen voit vahvistaa valmennuksen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Koulutuspaikkakuntina ovat pääsääntöisesti Parola, mutta muuallakin erikseen sovittaessa. Talvikaudella koulutukset järjestetään omassa koulutushallissa Parolassa Merventie 58. 

Huomioithan, että kursseille ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssimaksun voi saada tapauskohtaisesti takaisin osittain tai kokonaan, vain eläinlääkärin todistuksella. Voit kuitenkin halutessasi myydä käyttämättä jäävän kurssikertasi jollekin toiselle. Voit ilmoittaa myös vapaana olevasta paikasta, Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutukset Facebook-sivuilla tai voit pyytää tarvittaessa meiltä apua vapaana olevan kurssipaikan ilmoittamisessa.

 • Nose Work -koulutukset
  Kaikki Nose Work-kurssimme ovat täynnä. Tiedustele sähköpostilla mahdollisuutta osallistua jatkossa tai yksittäisille koulutuskerroille!
  Lue lisää
 • Perustottelevaisuuskurssi torstaisin 20.5 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat 20.5, 27.5, 3.6 ja 10.6 klo: 18.00-19.00. . Kurssilla harjoittellaan tottelevaisuuden perusasioita aivan alusta alkaen. Kurssilla harjoitellaan koiran motivointia, seuraamisen alkeita, luoksetuloa, ohitustilanteita ym. perustaitoja. Kurssi järjestetään eläinhoitolan koulutuskentä..
  Lue lisää
 • Rallytokokurssi tulossa kesäkuussa
  Kesäkuuksi suunnitteilla, lisätietoa tulossa! Kurssilla harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä koeratoja. Se sopii jo hieman harrastaneille tai kilpaileville koirakoille. Harjoituksia tehdään sekä yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa että yksitellen ratasuoritusten omaisesti. Kurssi toteutetaan e..
  Lue lisää
 • Pentukurssi torstaisin 20.5 alkaen 4 kertaa
  Koulutuskerrat 20.5, 27.5, 3.6 ja 10.6 klo: 17.00-18.00. Kurssi on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille. Pennuille opetetaan tottelevaisuuden perusteita sekä tärkeitä arkielämän taitoja mm.muiden koirien ohituksia mukavien tehtävien avulla. Pennut oppivat ällistyttävän nopeasti ja yhdess..
  Lue lisää
 • Rallytokokurssi aloittelevat tulossa kesäkuussa!
  Rallytokossa yhdistyy mm.tottelevaisuuden, agilityn ja ennen kaikkea hauskan yhdessä tekemisen meininki! Tavoitteena on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö ja hyvän keskinäisen kontaktin luominen. Kurssilla tutustutaan pääosin rallytokon alokas-ja avoimenluokan tehtäväkyltteihin, joissa koi..
  Lue lisää

 

Seuraa Facebookissa

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

 

 040 555 8878
 info@koirahoitola.fi

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.