Koirankoulutus - kokenutta valmennusta koirallesi

Ilmoittautuminen koulutukseen tai tapahtumaan tapahtuu varaamalla paikka osoitteesta koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen ilmoittautuminen vahvistetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Nartun juoksuaika ei ole este osallistumiselle, kunhan nartulla on housut jalassa. Otathan huomioon myös muut kurssilaiset, etkä päästä koiraasi muiden koirien luokse.

Ilmoittaudu yksilölliseen valmennukseen koirasi kanssa:

Onko teillä pulmia koiranne arkikäyttäytymisessä tai vaikkapa tottelevaisuusliikkeissä kokeita ajatellen? Eikö kokeista tule millään tulosta vaikka treeneissä kyllä osaa? Kaikkiin pulmatilanteisiin sopii yksilöllinen valmennus, jossa pääsemme harjoittelemaan juuri teille tärkeitä ja tarpeellisia harjoituksia ihan kaikessa rauhassa.

Ilmoittautuminen yksilölliseen valmennukseen tapahtuu siten, että ensin varaat valmennuksen ajankohdan sekä aiheen sähköpostilla koulutus@koirahoitola.fi, jonka jälkeen voit vahvistaa valmennuksen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Koulutuspaikkakuntina ovat pääsääntöisesti Parola, mutta muuallakin erikseen sovittaessa. Talvikaudella koulutukset järjestetään omassa koulutushallissa Parolassa Merventie 58. 

Huomioithan, että kursseille ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssimaksun voi saada tapauskohtaisesti takaisin osittain tai kokonaan, vain eläinlääkärin todistuksella. Voit kuitenkin halutessasi myydä käyttämättä jäävän kurssikertasi jollekin toiselle. Voit ilmoittaa myös vapaana olevasta paikasta, Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutukset Facebook-sivuilla tai voit pyytää tarvittaessa meiltä apua vapaana olevan kurssipaikan ilmoittamisessa.

 • Näyttelykoulutus maanantaisin 19.00-20.30
  Huom! 2.3 koulutus täynnä! Vain ennakkoilmoittautuneet mukana. Ensi viikolla taas normaalisti. Näyttelykoulutus Etelä-Hämeen Eläinhoitolan koulutushallissa maanantaisin 19.00-20.30 27.1.2020 alkaen Kouluttaja Päivi Lindstedt, erityisopettaja Perheeseeni on kuulunut aina useampikin koir..
  Lue lisää
 • Rallytokokurssi osaavat to 5.3 klo 19.00-20.00 alkaen 4 kertaa
  Kurssilla harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä koeratoja. Se sopii jo hieman harrastaneille tai kilpaileville koirakoille. Harjoituksia tehdään sekä yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa että yksitellen ratasuoritusten omaisesti. Kouluttajana Anu Rantala. Kurssimaksu 80€. Kysy peruutuspaikkoja yksi..
  Lue lisää
 • Rallytokokurssi aloittelevat to 5.3 alkaen klo 20.00-21.00 alkaen 4 kertaa
  Rallytokossa yhdistyy mm.tottelevaisuuden, agilityn ja ennen kaikkea hauskan yhdessä tekemisen meininki! Tavoitteena on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö ja hyvän keskinäisen kontaktin luominen. Kurssilla tutustutaan pääosin rallytokon alokas-ja avoimenluokan tehtäväkyltteihin, joissa koiran t..
  Lue lisää
 • Agilitykurssi to 5.3 alkaen klo:18.00-19.00 4 kertaa
  Agility-kurssi Parolassa torstaisin 5.3 alkaen klo: 18.00-19.00. Sopii aloitteleville tai jonkin verran harrastaneille! Kouluttajana Katja Kiiltomäki Kurssimaksu 80€. Koulutus tapahtuu omassa lämpimässä hallissamme. Varaa paikkasi koulutus@koirahoitola.fi
  Lue lisää

 

Seuraa Facebookissa

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

 

 040 555 8878
 info@koirahoitola.fi

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.