Henkilöstö

Maria Renko

Vuodesta 2004 eläinhoitolaa on pyörittänyt Maria Renko, joka on
suorittanut Eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Kotona Marialla on kolme koiraa; valkoinenpaimenkoira,shetlanninlammasekoira sekä cavalier. Maria harrastaa myös pienimuotoista kasvatustoimintaa.  Lisäksi kotoa löytyy neljä kissaa,
ahvenanmaanlampaita, alholaisia maatiaiskanoja, shetlanninponi, suomenhevonen sekä kaksi ranskanluppakorvakania.

Sirpa Saari

Sirpa Saari on työskennellyt meillä vuodesta 2014. Hän suoritti keväällä 2017 eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Kotona Sirpalla on kaksi lagotto romagnoloa, joiden kanssa hän harrastaa aktiivisesti agilitya, rallytokoa, tokoa ja näyttelyitä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenni Junnonaho

Jenni Junnonaho on aloittanut meillä työkokeilussa vuonna 2017.  Keväällä 2018 Jenni aloitti eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmentavat opinnot  oppisopimuksella ja valmistuu keväällä. Jennillä on kotonaan kaksi koiraa, sekarotuinen sekä valkoinenpaimenkoira. Jenni harrastaa koiriensa kanssa mm.tottelevaisuuskoulutusta.

 

 

Johanna Saastamoinen

Johanna Saastamoinen on työskennellyt meillä vuodesta 2014. Hän on suorittanut eläintenhoitajan koulutuksen. Kotona Johannalla on kaksi amstaffia sekä hevosia ja kissoja. Johannan vapaa-aika kuluu hevosharrastusten parissa. Johanna työskentelee myös osan aikaa eläinlääkärimme avustajana.

Osku-kissa

Osku-kissa on hoitolan oma kissa, joka on asunut hoitolalla jo vuodesta 2012. Alkujaan löytökissana saapunut herra otti hoitolan omakseen. Osku ulkoilee myös hoitolan piha-alueella ja tulee kaikkien kanssa toimeen.

 

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

 

 040 555 8878
 info@koirahoitola.fi

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.