Henkilöstö

Maria Renko

Vuodesta 2004 eläinhoitolaa on pyörittänyt Maria Renko, joka on
suorittanut Eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Kotona Marialla on neljä koiraa; valkoinenpaimenkoira,shetlanninlammasekoira sekä kaksi cavalieria. Maria harrastaa myös pienimuotoista kasvatustoimintaa.  Lisäksi kotoa löytyy kolme kissaa,
ahvenanmaanlampaita, alholaisia maatiaiskanoja, shetlanninponi, suomenhevonen sekä ranskanluppakorvakani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenni Junnonaho

Jenni Junnonaho on aloittanut meillä  vuonna 2017. Hän suoritti eläinhoitolassa eläintenhoitajan ammattitutkinnon oppisopimuksella ja valmistui keväällä 2020.  Seuraavana vuonna hän suoritti eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Jennillä on kotonaan 2x valkoinenpaimenkoira sekä sekarotuinen. Jenni harrastaa koiriensa kanssa mm.tottelevaisuuskoulutusta.

 

Laura Vuorinen

 

Laura Vuorinen on aloittanut työt meillä vuonna 2021. Hän suoritti eläintenhoitajan perustutkinnon ja teki opintoihin kuuluvan työharjoittelun meillä. Lauralla on kotonaan lapinporokoira sekä kaksi kissaa. 

 

 

 

 

Osku-kissa

Osku-kissa on hoitolan oma kissa, joka on asunut hoitolalla jo vuodesta 2012. Alkujaan löytökissana saapunut herra otti hoitolan omakseen. Osku ulkoilee myös hoitolan piha-alueella ja tulee kaikkien kanssa toimeen.

 

Etelä-Hämeen Eläinhoitola

Tassutie 1,
13720 PAROLA

Toimialueemme koko Suomi,
mm: Hämeenlinna, Helsinki, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää

Aukioloajat

Hoitola on avoinna asiakkaille päivittäin kello 8:00-14:00 ja 18:00-20:00.

Hoitola on suljettu kello 14:00-18:00 taataksemme lemmikeille rauhallisen hetken.